Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 15 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
250 г помідорів чері
2 ст. л. оливкової олії
200 г руколи
½ ст. л. бальзамічного оцту
40 г тертого сиру пармезан
100 г копченого бекону
Приготування:
1. Нарізаємо бекон. Викладаємо на сковороду без масла і даруємо помішуючи, поки не зарум'яниться.
2. Для заправки змішуємо 2 ложки оцту і 2 ложки масла.
3. Далі викладаємо на тарілки рукколу, заправляємо сумішшю, слідом кладемо помідори, бекон і пармезан.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хачапурі з сиром.