Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

300 г печериць

Популярні новини зараз

Дорофеєва показала себе такою, якою її знає лише Дантес: неймовірно миле фото

Головне за день суботи 14 грудня: роман між Тіною Кароль та Даном Баланом, траур Зеленського та "магія" АТБ

Люди опинилися в пастці аеропорту, понад 300 рейсів скасовано: подробиці

Доларова лихоманка ламає економіку України, обіцяють - 50 грн за "зелений": тривожний прогноз

Показати ще

400 г свинячої вирізки

100 г солодкого перцю

100 г помідорів

150 мл вершків

перець за смаком

100 мл оливкової олії

Приготування:

1. Свинину нарізаємо на кубики.

2. Розігріваємо сковороду і виливаємо всередину 50 мл оливкової олії. Викладаємо свинину  в сотейник. Перчимо і солимо за смаком. Смажимо м'ясо протягом 15 хвилин.

3. Поки м'ясо смажиться крупно нарізаємо печериці, кубиками помідори і смужками болгарський перець.

4. Через 15 хвилин виливаємо жир від свинини. Додаємо в сотейник 50 мл оливкової олії і всі овочі. Солимо і перчимо за смаком. Смажимо 5 хвилин, не забуваючи помішувати.

5. Після обсмажування додаємо вершки і воду, щоб овочі і м'ясо були на 2/3 занурені в рідину. Тушкуємо протягом 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пончиків на сгущеном молоці.