Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

300 г печериць

Популярні новини зараз

Кіт Андрія Садового насмішив львів'ян - бігає, наче вжарений: "Коли був вуличним і оселився у мерії"

Мама Дана Балана заспівала українською після знайомства з Тіною Кароль: ідеальна "свекруха"

Абсолютно гола Настя Каменських покрасувалася фігурою в басейні: "А Потап знімає"

Лілія Ребрик з ногами, як у Олі Полякової, дала дивну пораду жінкам: "Намастіть господарським милом"

Показати ще

400 г свинячої вирізки

100 г солодкого перцю

100 г помідорів

150 мл вершків

перець за смаком

100 мл оливкової олії

Приготування:

1. Свинину нарізаємо на кубики.

2. Розігріваємо сковороду і виливаємо всередину 50 мл оливкової олії. Викладаємо свинину в сотейник. Перчимо і солимо за смаком. Смажимо м'ясо протягом 15 хвилин.

3. Поки м'ясо смажиться крупно нарізаємо печериці, кубиками помідори і смужками болгарський перець.

4. Через 15 хвилин виливаємо жир від свинини. Додаємо в сотейник 50 мл оливкової олії і всі овочі. Солимо і перчимо за смаком. Смажимо 5 хвилин, не забуваючи помішувати.

5. Після обсмажування додаємо вершки і воду, щоб овочі і м'ясо були на 2/3 занурені в рідину. Тушкуємо протягом 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пончиків на сгущеном молоці.