Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг курячих крил

Популярні новини зараз

Напивались, а потім били чоловіка: в Україні назвали справжню дату Дня жінки, і це не 8 березня

Хлопець 10 років не мив і не розчісував волосся, перукар зважився на сміливий експеримент

Не чекали? До Києва повернеться зима 25 лютого

У мережі розкрили підлу схему Приватбанку та показали, як на українців оформлюють "вічні" кредити

Показати ще

2 апельсина

300 г майонезу

3 зубчики часнику

250 г сиру

500 г картоплі

1 головка цибулі

щіпка солі

щіпка перцю

Приготування:

1. Крильця збризкуємо лимонним соком. Даємо трохи постояти.

2. Змішуємо майонез, тертий часник, тертий на дрібній тертці сир і цедру 1 апельсина. Цією сумішшю змащуємо крильця.

3. Картоплю очищаємо, нарізаємо кружальцями, викладаємо у форму, змащену рослинним маслом.

4. Додаємо цибулю нарізану півкільцями.

5. Солимо і перчимо. Зверху викладаємо крильця. По картоплі розподіляємо суміш, що залишилася.

6. Запікаємо в розігрітій духовці до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт теплого салату з беконом і руколою.