Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

перець і сіль за смаком

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1 банка консервованих ананасів

200 мл вершків

2 ст. л. карі

1 цибулина

500 г курячого філе

Приготування:

1. Куряче філе нарізаємо кубиками. Обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею на рослинному маслі, поки м'ясо не стане білим, солимо і перчимо.

2. Заливаємо все вершками, поступово всипаємо каррі. Ретельно розмішуємо, щоб вийшов однорідний соус і тушкуємо 20-30 хвилин.

3. Нарізаємо кубиками ананас і додаємо до курки. Тушкуємо все ще 5 хвилин. Для гарніру найкраще підійде рис.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі "Айдахо".