Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої печінки

Популярні новини зараз

Скандал з Prada у Раді, прорив у лікуванні коронавірусу, благання Поклонської та оформлення пенсій - головне за ніч

В магазині АТБ у покупця "зникла" величезна сума, хіба червоний цінник вартий цього - жорстке відео

Спалах коронавірусу привів до виробництва реалістичних масок для обличчя, фото

В Україні запроваджують безкоштовне розмитнення "євроблях", названо головні підводні камені

Показати ще

1,5 головки червоної цибулі

2 ст. л. меду

100 мл білого сухого вина

20 мл оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготоыление:

1. Заливаємо печінку вином і залишаємо на 1 годину.

2. Цибулю нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо до цибулі мед, перемішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин, помішуючи.

3. Печінку приправляємо спеціями, обсмажуємо на добре розігрітій сковороді протягом 7-10 хвилин. Перекладаємо печінку на блюдо, зверху кладемо цибулю і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного пирога без борошна.