Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої печінки

Популярні новини зараз

Погода зжалиться над українцями перед опалювальним сезоном, синоптик Діденко обрадувала прогнозом: в яких регіонах буде сухо і сонячно

Українські студенти та викладачі розповіли, як ставляться до дистанційки: "Абсурдне рішення"

Мер не зміг зв'язати двох слів українською мовою: Азаров 2.0

Віддають за безцінь: ціни на виноград в Україні б'ють рекорди, дешевше тільки задарма

Показати ще

1,5 головки червоної цибулі

2 ст. л. меду

100 мл білого сухого вина

20 мл оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготоыление:

1. Заливаємо печінку вином і залишаємо на 1 годину.

2. Цибулю нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо до цибулі мед, перемішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин, помішуючи.

3. Печінку приправляємо спеціями, обсмажуємо на добре розігрітій сковороді протягом 7-10 хвилин. Перекладаємо печінку на блюдо, зверху кладемо цибулю і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного пирога без борошна.