Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої печінки

Популярні новини зараз

За життя президента борються лікарі, країна оплакує гаранта: "Володя, ну ти зрозумів"

Остаточні результати виборів: як виглядає Верховна Рада України 9 скликання

Парламентські вибори в Україні: Кучма "поставив галочку", і звернувся до Зеленського із важливим проханням

Зеленський на дільниці розповів, хто стане прем'єр-міністром України: несподіваний поворот

Показати ще

1,5 головки червоної цибулі

2 ст. л. меду

100 мл білого сухого вина

20 мл оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготоыление:

1. Заливаємо печінку вином і залишаємо на 1 годину.

2. Цибулю нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо до цибулі мед, перемішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин, помішуючи.

3. Печінку приправляємо спеціями, обсмажуємо на добре розігрітій сковороді протягом 7-10 хвилин. Перекладаємо печінку на блюдо, зверху кладемо цибулю і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного пирога без борошна.