Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

 Порції:6

Інгредієнти:

500 г лосося

Популярні новини зараз

Софія Ротару показала фото з 50-річною невісткою, виглядають ровесницями

Курс валют на 30 березня доведе українців до відчаю

В Києві дівчаток-підлітків застали за ганебним заняттям на вулиці, - "нудно на карантині"

Медики виявили нові небезпечні симптоми коронавірусу, як розпізнати захворювання

Показати ще

500 г капусти брокколі

2 ст. л. лимонного соку

4 ст. л. вершкового масла

125 г твердого сиру

200 мл молока

100 мл вершків

4 яйця

щіпка мускатного горіха

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками філе лосося, збризкуємо лимонним соком, солимо і перчимо. Тримаємо 30 хвилин, заливаємо гарячою водою і тримаємо 30 хвилин при слабкому кипінні.

2. Брокколі заливаємо гарячою водою, солимо, варимо 10 хвилин.

3. Вершки збиваємо з молоком, сиром і яйцями, приправляємо сіллю, перцем і мускатним горіхом.

4. Розігріваємо духовку до 220 градусів, викладаємо у форму рибу і овочі і заливаємо вершковою сумішшю. Випікаємо 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з нуту і брокколі.