час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

50 мл білого сухого вина

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

200 г тигрових креветок

20 мл оливкової олії

20 г вершкового масла

200 г помідорів

10 г часнику

5 г базиліка

5 г петрушки

5 г чебрецю

30 г лимона

1 г меленого білого перцю

2 г морської солі

Приготування:

1. Тигрові креветки приправляємо сіллю, білим перцем і обсмажуємо на сковороді на оливковій олії з часником. Додаємо біле вино і випаровуємо рідину.

2. Додаємо томати, спочатку опустивши їх в гарячу воду, а потім в холодну. Знімаємо шкірку, розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину і нарізаємо кубиками. Додаємо зелень свіжого базиліка, петрушки і чебрецю. Додаємо вершкове масло.

3. Готову страву прикрашаємо часточкою лимона і рубаною петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з плавлених сирків.