Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. білого сухого вина

1 зубчик часнику

6 маслин без кісточок

1 ст. л. рубаної петрушки

½ ч. л. морської солі

½  гірчиці

¼ ч. л. чорного перцю

16 шт. стручкової квасолі

¼ головки червоної цибулі

360 г філе білої риби

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. У мисці змішуємо оливкову олію, біле вино, подрібнений часник, дрібно нарізані маслини, петрушку, гірчицю, сіль і перець.

3. Беремо 2 листа фольги і на кожен викладаємо по половині зеленої квасолі, попередньо зрізавши кінчики, і розрізані навпіл черрі.

4. Зверху на овочі кладемо по шматку риби і збризкуємо приготовленою запрвкою. Зверху кладемо нарізану тонкими кільцями цибулю.

5. Щільно загортаємо фольгу і кладемо на деко. Відправляємо в духовку на 16 хвилин.

6. Далі відкриваємо фольгу і перекладаємо рибу і овочі на сервірувальні тарілки. Поливаємо соками, посипаємо морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного пирога без борошна.