Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

5 баклажанів

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

3 картоплі

2 зелених перцю

2 зубчики часнику

2 ст. л. картопляного борошна

соєвий соус за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо на великі часточки. Потім нарізаємо кружечками картоплю і квадратиками - перець. Крохмаль розводимо в 3/4 склянки води.

2. Картоплю обсмажуємо на олії до хрусткої скориночки і викладаємо її на тарілку. На цьому ж маслі обсмажуємо баклажани.

3. Коли вони стануть м'якими - додаємо до них обсмажену картоплю, соєвий соус, виливаємо розведений крохмаль. Ретельно все перемішуємо. Коли соус стане тягучим - вимикаємо плиту, додаємо часник і зелений перець.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тигрових креветок з помідорами, часником і травами.