Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

3 зубчики часнику

150 г кетчупу

500 г свинячих реберець

100 мл кленового сиропу

сік лайма за смаком

мелена паприка за смаком

суха гірчиця

1 ч. л. картопляного крохмалю

1 ст. л. води

1 ч. л. цукрової пудри

Приготування:

1. Для соусу дрібно нарізаємо цибулю і часник, змішуємо з кетчупом, кленовим сиропом, лаймовим соком, сіллю, паприкою, гірчицею, крохмалем, цукровою пудрою, водою або вином.

2. Варимо на повільному вогні постійно помішуючи 15 хвилин.

3. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 30 хвилин, після чого виймаємо, змащуємо соусом і ставимо ще на 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного торта з родзинками і корицею.