Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

250 г моркви

100 г вершкового масла

100 г цукру

350 г борошна

½ розпушувача

Приготування:

1. Моркву натираємо на дрібній тертці.

2. Вершкове масло розтираємо з цукром і додаємо терту моркву.

3. У готову суміш додаємо розпушувач і борошно. Замішуємо не дуже круте тісто.

4. Деко змащуємо маслом або застеляємо папером для випічки.

5. З тіста формуємо невеличкі кульки і придавлюємо їх, щоб вийшла форма печива.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо печиво протягом 20-25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого салату з індичкою.