Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 20 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 склянка цукру

3 яйця

220 г сметани

130 г волоських горіхів

95 г родзинок

1,5 склянки борошна

200 г вершкового масла

1 ч. л. соди

250 г згущеного молока

Приготування:

1. Яйце розтираємо з цукром, додаємо інші інгредієнти і перемішуємо до однорідності. Це тісто ділимо на 2 частини і випікаємо 2 коржа.

2. Коли коржі охолонуть змащуємо їх кремом. Для крему збиваємо згущене молоко, невеликими порціями додаючи в нього розм'якшене вершкове масло.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шпинату з яйцем.