Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 25 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

155 г цукру

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

155 г яєчного білка

155 г цукрової пудри

35 г мелених фісташок

щіпка солі

Приготування:

1. Додаємо в яєчні білки щіпку солі і збиваємо міксером не доводячи до дуже густої піни.

2. Повільно всипаємо в білкову масу цукровий пісок і сильно збиваємо міксером, щоб маса стала густою і пишною.

3. Змішуємо цукрову пудру з меленими фісташками, всипаємо в білкову масу, ретельно перемішуємо і збиваємо міксером.

4. На деко кладемо лист пергаментного паперу і викладаємо на нього великою ложкою білкову масу, щоб вийшло 6 однакових гірок.

5. Розігріваємо духовку до 110 градусів і выкаем приблизно 60-70 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучної шарлотки з медом на житньому борошні.