Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 помідора

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1 головка цибулі

1 пучок зелені

сіль за смаком

1 л м'ясного бульйону

перець за смаком

1 морквина

1 селера

200 г локшини

300 г свинини

50 г вершкового масла

200 г шинки

Приготування:

1. Знімаємо з помідорів шкірку і нарізаємо кубиками.

2. Натираємо на тертці моркву.

3. Селеру нарізаємо тонкими кільцями.

4. Свинину нарізаємо маленткими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі з подрібненою цибулею.

5. Солимо і перчимо. Додаємо помідори, селеру і моркву. Тушкуємо 10 хвилин.

6. Заливаємо тушковану масу гарячим бульйоном і доводимо до кипіння.

7. Кладемо в суп локшину і варимо до готовності. Додаємо вершкове масло.

8. Шинку нарізаємо соломкою і додаємо в суп. Посипаємо рубаною зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кексу з волоськими горіхами.