Час підготовки: менше 30 хвилин

приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 пучок петрушки

500 г курячого фаршу

1 яйце

2 ст. л. майонезу

2 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Змішуємо у великій мисці курячий фарш, яйце, майонез і борошно. Солимо і перчимо.

2. Подрібнюємо зелень петрушки і додаємо до отриманої суміші, гарненько перемішавши.

3. Масу викладаємо ложкою на сковороду з розігрітим вершковим маслом і обсмажуємо з двох сторін під кришкою до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з крабових паличок.