Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г свинячого фаршу

перець і сіль за смаком

15 мл рослинного масла

10 г меленого коріандру

10 г гірчиці

3 помідора

250 г кукурудзи

500 г картоплі

100 г сиру

Приготування:

1. Свинячий фарш обсмажуємо в рослинному маслі. Додаємо сіль, перець, коріандр, гірчицю, дрібно нарізані томати. Тушкуємо 5 хвилин.

2. Додаємо консервовану кукурудзу і викладаємо в вогнетривку форму.

3. Заливаємо картопляним пюре ипосыпаем тертим сиром. Ставимо під гриль.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречки з помідорами і часником.