Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г борошна

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

100 мл апельсинового соку

100 г кокосової стружки

2 ч. л. розпушувача

190 г цукру

120 мл рослинного масла

4 г лимонної цедри

2 яйця

50 г мигдалю

Приготування:

1. Борошно просіваємо, додаємо розпушувач, цукор, кокосову стружку. Мигдаль розтираємо в крихту.

2. Злегка збиваємо яйце, додаємо масло і сік. Змішуємо обидві маси.

3. Натираємо цедру лимона і додаємо в тісто.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вівсяного печива з шоколадом і сухофруктами.