Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 кг капусти

1 стакан рису

2 моркви

2 цибулі

600 г грибів

1 ст.л. томатної пасти

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Цибулю нарізаємо кубиками і смажимо на сковороді, через 5 хвилин додаємо 1 натерту моркву.

2. Нарізаємо скибочками печериці і смажимо разом з овочами до золотистого кольору.

3. Варимо рис на маленькому вогні. 

4. Далі змішуємо рис, моркву з цибулею і грибами. Перемішуємо, солимо, перчимо за смаком. 

5. Ножем вирізаємо середину у капусти, кладемо в каструлю з киплячою водою, наливаємо трішки оцту. Варимо 5 хвилин, дістаємо і відділяємо листки.

6. З кожного листа формуємо голубці з начинкою.

7. Для підливки обсмажуємо цибулю з морквою, додаємо ложку борошна і перемішуємо. Солимо і додаємо 1 ст.л. томатної пасти, зелень і воду.

8. Кладемо голубці в кастрюлю і заливаємо підливою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вівсяного печива з шоколадом і сухофруктами.