Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

6-8 курячих ніжок

500 г листкового тіста без дріжжів

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

200 г твердого сиру

1 яйце

приправа для курки за смаком

перець та сіль за смаком

гірчиця за смаком

каррі за смаком

1 лимон

4 зубчики часнику

Приготування:

1. Поєднуємо лимонний сік, подрібнений часник, паприку, каррі, перець, гірчицю, сіль і приправу для курки.

2. Маринуєму у цій суміші курку. Залишаємо на 15 хвилин.

3. Сир нарізаємо шматочками. В кожну ніжку між шкурою вставляємо сир.

4. Тісто розкочуємо і нарізаємо смужками в 1,5 см. Кожну ніжку обмотуємо смужкою тіста.

5. Розігріваємо духовку до 160 градусів, викладаємо ніжки на пергамент та запікаємо на протязі 1,5 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби по-монастирськи.