Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г свинини

700 г яловичини

400 г сала

1,5 ст.л. солі

1 ч.л. перцю

4 зубчики часнику

гострий перець за смаком

0,5 ч.л. коріандру

Приготування:

1. З сала зрізаємо шкірку. Роздідяємо все м'ясо і сало на 2 частин. Пропускаєсо 1 частину через м'ясорубку, додаємо туди відразу ж і часник.

2. Другу половину нарізаємо невеликими кубиками, а сало ще меншими кубиками. Вичавлюємо 2 зубчики часнику.

3.Гострий червоний перець очищаємо від насіння і додаємо порівну в обидві частини. Додаємо по 1,5 ст.л. солі в кожну ємність.

4. На одну половину додаємо 1 ч.л. перцю, 1 лавровий лист і 0,5 ч.л. коріандру. Добре вимішуємо руками. 

5. Для начинки ковбас необхідна м'ясорубка з конусоподібною насадкою. На неї натягуємо кишку. Як тільки фарш потрапить в кишку і вийде зайве повітря, зав'язуємо кінець майбутньої ковбаски.

6. Начиняємо фаршем кишку, потім кулька разів перекручуємо і продовжуємо. 

7. Для приготування ковбаски кладемо її на сковороду і до половини заливаємо водою. Через 10 хвилин перевертаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салатних човників з куркою.