Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 булочок з кунжутом

6 скибочок шинки

Популярні новини зараз

Новий рік без улюбленої страви українців: дієтолог розповіла, від чого варто відмовитися під час святкування

Пальчевський пригадав "грішок" Кравчука 30-річної давності: "Зеленському доведеться вирішувати..."

Чоловік Асмус Харламов показав відверте відео 18+, де Брежнєва розсунула ноги: "Ого, який баклажан"

На Україну суне аномальна зима: синоптики стривожили прогнозом на грудень

Показати ще

4 яйця

1 пучок шпинату

200 г моцарелли

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Духовку розігріваємо до 180 градусів.

2. Шпинат промиваємо у холодній воді. У булочок зрізаємо верхівки та виймаємо  м'якуш. 

3. Скибочки шинки кладемо всередину. Яйця, сіль та перець збиваємо у легку піну, перемішуємо зі шпинатом. Розливаємо суміш по булочкам. Зверху посипаємо моцареллою, накриваємо кришечками. Випікаємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих печериць.