Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

100 мл молока

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

1 цибулина

100 г сиру

сіль та паприка за смаком

Приготування:

1. Беремо 4 яйця та трохи збиваємо вінчиком. Подрібнюємо цибулю та сир та додаємо до яєчної маси.

2. Додаємо до сіль та спеції за смаком. Все перемішуємо та додаємо молоко.

3. Змащуємо сковороду рослинною олією, розігріваємо. Беремо невелику частину масси та розподіляємо її по сковороді. Коли омлет готовий знизу починаємо згортати його в рулет, згортаємо не до кінця. Переміщаємо у верхню частину сковорідки, доливаємо ще трохи яєчної маси.

4. Робимо так до кінця, а потім нарізаємо ковбаску на шматочки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з печінкою.