Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 кг буряка

2 кг помідорів

Популярні новини зараз

Українці примудрилися перетворити купюру у 1000 гривень на "золоту жилу": як роблять "гроші з повітря"

В Україні розпочали виплачувати пенсії за новою схемою: кому не дадуть ні копійки

Світу вперше показали заборонені фото СРСР: красномовні епізоди життя у "совку"

Одіозний Міхалков відмовив Пугачовій: "Ти спочатку стань..."

Показати ще

2 кг моркви

2 кг цибулі

4 ст.л. квасолі

1 ст.л. олії

1 ст.л. цукру

1/2 ст.л. солі

1/2 ст.л. оцту

Приготування:

1. Квасолю замочуємо на ніч у воді, потім варимо до напів готовності.

2. Всі овочі нарізаємо, ставимо варитися на вогонь на 2 години. Варимо на невеликому вогні. За 10 хвилин до кінця додаємо оцет.

3. Готовий салат кладемо в банки та закручуємо кришками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солянки класичної.