Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 капуста

7 морквин

Популярні новини зараз

Зеленський пішов назустріч євробляхерам: Президент дав "зелене світло"

Головне за ніч: Зеленський "рубає голови", штрафи за мовний закон, загибель кандидата у депутати і таємниця глави АП

В ОБСЄ і ООН рознесли закон про українську мову: викликає занепокоєння

Пророцтво Ванги про кінець світу збулося, невблаганна Нібіру за хвилину окупувала Росію: фотофакт

Показати ще

2 головки часнику

1 пучок петрушки

1 л води

250 г цукру

1 склянка оцту

500 мл олії

2 ст.л. солі

Приготування:

1. Вирізаємо з капусти тверду середину, варимо в киплячій воді 5 хвилин. Дістаємо з води і розбираємо на листки.

2. Моркву натираємо на тертці, петрушку і часник дрібно нарізаємо.

3. Змішуємо начинку і закручуємо голубці у вигляді трикутників. На дно кастрюлі кладемо лавровий лист, чорний перець.

4. Складаємо туди голубці. Доводимо маринад до кипіння і заливаємо голубці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної капусти з родзинками.