Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 капуста

7 морквин

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

2 головки часнику

1 пучок петрушки

1 л води

250 г цукру

1 склянка оцту

500 мл олії

2 ст.л. солі

Приготування:

1. Вирізаємо з капусти тверду середину, варимо в киплячій воді 5 хвилин. Дістаємо з води і розбираємо на листки.

2. Моркву натираємо на тертці, петрушку і часник дрібно нарізаємо.

3. Змішуємо начинку і закручуємо голубці у вигляді трикутників. На дно кастрюлі кладемо лавровий лист, чорний перець.

4. Складаємо туди голубці. Доводимо маринад до кипіння і заливаємо голубці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної капусти з родзинками.