Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг кабачків

500 г печериць

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

1 помідор

2 цибулини

2 зубчики часнику

пучок зелені

250 г сиру

3 яйця

200 г борошна

2 ст.л. майонезу

4 ст.л. олії

чорний перець та сіль за смаком

Приготування:

1. Натираємо кабачки на тертці і віджимаємо зайвий сік. Дрібно нарізаємо цибулю та печериці. Сир натираємо, подрібнюємо часник та зелень. Нарізаємо кружочками помідори.

2. У кабачки додаємо яйця, солимо, перчимо за смаком. Додаємо просіяне борошно і знову перемішуємо.

3. На розігріту з олією сковороду виливаємо ложкою тісто і смажимо до золотистого кольору з обох боків по 3-4 хвилин.

4. Змішуємо сир, часник, майонез і перемішуємо.

5. Тепер збираємо торт. Для цього викладаємо кабачковий млинець на блюдо, змащюємо сирною масою, а зверху грибною начинкою. Повторюємо це з усіма шарами, останній змащюємо сирною масою.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо туди торт на 10 хвилин.

7. Готовий кабачковий торт прикрашаємо зеленню і помідорами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного рагу.