Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г печериць

3 зубчики часнику

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

1 ч.л. прованських трав

сіль, перець за смаком

40 мл бальзамічного оцту

оливкова олія

Приготування:

1. Нарізаємо гриби великими шматочками або залишаємо цілими.

2. Додаємо в оливкову олію натертий часник, прованські трави, сіль, перець і оцет.

3. Всю цю суміш виливаємо в миску з печерицями і перемішуємо.

4. Маринуємо гриби протягом 15-20 хвилин і перекладаємо у форму.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо гриби 15-20 хвилин, перемішуючи.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт латте без кавомашини.