Час приготування: 90 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 карасів

1,5 склянки сметани

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

50 г вершкового масла

сіль, перець та борошно за смаком

Приготування:

1. Карасів очищаємо, розрізаємо, виймаємо нутрощі. Ретельно промиваємо під проточною водою.

2. В миску всипаємо достатню кількість борошна і окунаємо кожну рибу з усіх боків. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом.

3. Обсмажуємо карасів з обох боків. Дістаємо й кладемо на паперові рушники. Потім кладемо їх у форму для випікання. Заливаємо сметаною.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Випікаємо карасів 30 хвилин. Подаємо гарячими.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт латте без кавомашини.