Час приготування: 45 хвилин

Порції: 5-6

Інгредієнти:

400 г борошна

1 склянка окропу

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3 ст.л. олії

1 ч.л. солі

1 ч.л. цукру

1,5 склянки вареної гречки

400 г грибів

1 цибуля

1 ст.л. горілки

Приготування:

1. Поєднуємо в ємності склянку окропу, цукор, сіль, горілку, рослинну олію.

2. Просіваємо в рідину борошно і замішуємо тісто. Потім кладемо на стіл і місимо руками. Накриваємто тісто і лишаємо на 15-20 хвилин.

3. Варимо гречку, гриби смажимо з цибулею до готовності. Змішуємо їх разом.

4. Теперь беремо шматок тіста, і розкочуємо в тонкий пласт. Кладемо на одну половину начинку і складаємо навпіл. Притискаємо пальцями краї.

5. Обсмажуємо у великій кількості киплячої олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованих печериць за 7 хвилин.