Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г картоплі

250 г печериць

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

1 цибуля

сіль та перець за смаком

олія для смаження

Приготування:

1. Сиру картоплю чистимо, миємо і натираємо на середній тертці.

2. Гриби миємо, чистимо та мілко нарізаємо.

3. Цибулю натираємо.

4. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо за смаком.

5. Викладаємо деруни на гарячу сковороду з олією і смажимо з обох боків на маленькому вогні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.