Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

6 філе оселедця в олії

4 малих маринованих огірка

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

2 картоплі

1 пучок цибулі

2 яйця

1 зубчик часнику

2 ст.л. майонезу

2 ст.л. сметани

кілька гілочок кропу

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Яйця варимо і охолоджуємо. Очищаємо та нарізаємо невеликими кубиками.

2. Картоплю варимо в мундирах і нарізаємо кубиками.

3. Мариновані огірки нарізаємо тоненькими скибочками. Подрібнюємо зелень та часник.

4. Оселедець промакуємо серветкою, щоб забрати надлишок олії. Розрізаємо на шматки шириною 1 см. Кладемо в миску.

5. Додаємо яйця, мариновані огірки, картоплю та цибулю.

6. Додаємо майонез змішаний зі сметаною. Обережно перемішуємо. Приправляємо перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Миттєвий".