Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

0,5 капусти

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

2 цибулі

2 моркви

200 г квасолі

2 ст.л. томатної пасти

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Варимо квасолю. Очищаємо картоплю, моркву, нарізаємо на шматочки, капусту дрібно шинкуємо, цибулю нарізаємо. На режимі жарки не закриваючи кришки мультиварки смажимо 10-15 хвилин.

2. Додаємо капусту, закриваємо кришку і на тому ж режимі тушкуємо ще 5-7 хв. Додаємо картоплю, квасолю, томатну пасту, розведену водою.

3. Додаємо спеції і сіль за смаком, закриваємо кришку і тушкуємо 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.