Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6-8

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 350 г маргарину
  • 1/2 склянки цукру
  • 600 г борошна
  • 1/2 ч. л. соди
  • 1/2 ч. л. оцту
  • 1 щіпка солі
  • 450 г згущеного молока

Популярні новини зараз

Анна Богдан знайшла собі красеня-пілота, Холостяк Заливако змусив її штовхати літак: "Давай, це тобі не сніданок готувати"

Лоліта Мілявська показала рідкісні кадри з донькою, яку залишила в Україні: "Мовчання - золото"

Солістка GO_А Катерина Павленко чесно розповіла Катерині Осадчій про стосунки з Maneskin: "Роман з фронтменом"

Леся Нікітюк жорстко відповіла на докір про неголені ноги: "Задеріть спідницю і розглядайте"

Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми покажемо вам найкращий рецепт улюбленого всіма з дитинства печива. Такі горішки виходять надзвичайно смачними і не займають багато часу.
  2. Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: яйця, сода, маргарин, борошно, оцет, згущене молоко. Приступимо.
  3. Збиваємо яйця і цукор. Розтоплюємо масло.
  4. Змішуємо яйця з розтопленим маслом, додаємо трохи борошна і соду, погашену оцтом. Перемішуємо і додаємо ще борошна.
  5. Форму для випічки горішків нагріваємо на плиті, змащуємо маслом. Кладемо невеликі шматочки тіста у форму. закриваємо форму і випікаємо шкарлупки на плиті.
  6. Коли вони готові, очищаємо від зайвого тесту. Начиняємо горішки згущеним молоком і склеюємо. Готові горішки. Приємного апетиту!