Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 2 кг капусти
  • 1 склянку рису
  • 1 морква
  • 2 цибулини
  • 600 г грибів
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • сіль і перець за смаком

Популярні новини зараз

Леся Нікітюк жорстко відповіла на докір про неголені ноги: "Задеріть спідницю і розглядайте"

Настя Каменських зізналася, що приховувала від шанувальників: "Довгоочікувана подія"

З 1 вересня школи перейдуть на стандарти Нью-Гемпшира: малюнки – на уроках історії, нові тести і "нарко-перевірка" вчителів

Землю накриє потужна магнітна буря, гіпертонікам приготуватися: "У три хвилі"

Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі найкращий рецепт пісних голубців. Зовсім необов'язково під час Великого посту відмовляти собі в задоволенні і улюблених стравах. Такий рецепт голубців точно сподобається кожному. Блюдо виходить соковитим і дуже смачним, а також ситним.
  2. Для приготування пісних голубців нам знадобляться такі інгредієнти: гриби, рис, томатна паста, капуста, сіль і перець за смаком. Приступимо.
  3. В саму першу чергу смажимо цибулю, через 5 хвилин додаємо терту морквку.
  4. Після цього свіжі печериці нарізаємо скибочками і смажимо разом з овочами до золотистого кольору овочів.
  5. Потім рис варимо в 1,5 склянці води на маленькому вогні, поки не випарується вся вода.
  6. Тепер змішуємо рис, моркву з цибулею і грибами, перемішуємо, солимо і перчимо за смаком. Фарш для голубців готовий.
  7. Вирізаємо ножем серединку у капусти, кладемо її в каструлю з киплячою водою, наливаємо трішки оцту. Варимо в киплячій воді капусту 5 хвилин, дістаємо і відокремлюємо листя.
  8. Формуємо з кожного листка капусти голубці додавши фарш з грибами.
  9. Після цього смажимо цибулю з морквою залишилися на сковорідці, додаємо неповну столову ложку борошна і перемішуємо. Солимо і додаємо 1 столову ложку томатної пасти, рубану зелень за смаком, додаємо води.
  10. Води повинно бути стільки, щоб підлива повністю закрила голубці в каструлі.
  11. Голубці кладемо в каструлю і заливаємо готової підливою.
  12. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо каструлю з голубцями тушкуватися на 40 хвилин. Смачні пісні голубці на всі випадки життя готові. Приємного апетиту!