Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1/2 кг фаршу з свинини
  • 1 брокколі
  • 1 яйце
  • 3-4 зубчики часнику
  • 2 ст. л. манної крупи
  • 1 ч. л. приправи з овочами
  • сіль і перець за смаком
  • паприка за смаком
  • борошно
  • 1-2 ст. л. кропу

Популярні новини зараз

Леся Нікітюк зустрілася з найдорожчим чоловіком у житті й не стримала емоцій: "Ого який"

Аліна Гросу показала свого красеня-чоловіка Михайла Михайловича: "Дуже схожі"

Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині: забрала останнього

Солістка GO_А Катерина Павленко чесно розповіла Катерині Осадчій про стосунки з Maneskin: "Роман з фронтменом"

Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами просто приголомшливий незвичайний рецепт брокколі, який сподобається кожному, навіть тим, хто не любить овочі. Страва виходить хрусткою, смачною і трохи гострою. Відмінно підійде для легкої вечері чи стане родзинкою на будь-якому святковому столі. Ви обов'язково повинні спробувати цей рецепт.
  2. Для приготування такої страви нам знадобиться: часник, манна крупа, фарш зі свинини, капуста броколі, спеції з овочами, паприка, борошно, зелень.
  3. В саму першу очредь змішуємо фарш з яйцем, манною крупою, часником, овочами, перцем і паприкою. Можна також додати інші спеції за смаком.
  4. Далі брокколі поділяємо на суцвіття, бланшируем.
  5. Фарш відбиваємо, як на котлети, формуємо котлети з капустою всередині.
  6. Окунаємо в борошні і смажимо в олії до золотистої скоринки. Рецепт готовий. Приємного апетиту!