Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Популярні новини зараз

У мережі показали перший "Гелік", яким був Mercedes Geländewagen раніше

Головне за день середи, 8 квітня: українцям дадуть гроші після карантину, а Польща легалізувала заробітчан

Ані Лорак засвітила розкішні груди в сміливій сукні, Клеопатра відпочиває

У Києві на Бориспільській палає завод, вулиці в диму, пожежні екстрено мчать на місце - відео

Показати ще

Інгредієнти:

  • 100 г маргарину або вершкового масла
  • 4 ст. л. цукру
  • 1/3 склянки меду
  • 1,5 склянки борошна
  • 0,5 ч. л. соди
  • 0,5 кг яблук

Приготування:

  1. Сьогодні ми будемо готувати неймовірно смачний пиріг з яблуками і медом, який доповнить будь-який стіл і точно сподобається всім гостям.
  2. Для приготування такого смачного пирога нам знадобиться: вершкове масло або маргарин, цукор, мед, борошно, сода і звичайно ж яблука. Приступимо.
  3. В саму першу чергу маргарин розтопити до стану рідкої сметани (але не розтопити),
  4. Потім потрібно додати цукор, мед, яйця - все добре збиваємо.
  5. Далі додаємо борошно з содою і ще раз все добре перемішуємо.
  6. Яблука очистити від серцевини і нарізати великими часточками.
  7. При бажанні можна очистити від шкірки, але можна і залишити.
  8. В тісто викладаємо яблука, розмішуємо. (За рахунок великої кількості яблук маса виходить дуже густою).
  9. вистилаємо Дно форми пергаментним папером і змащуємо (трохи) маргарином, стінки форми теж змастити.
  10. Викладаємо наше густе і смачне тісто.
  11. Ставимо в нагріту духовку і випікаємо до готовності при 195 градусах (приблизно 30 хвилин). Готовність визначаємо дерев'яною паличкою. Смачний солодкий пиріг з яблуками і медом готовий. Приємного апетиту!