Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 склянки борошна

250 г бринзи

Популярні новини зараз

Яке свято 20 листопада: чого не можна робити в цей день

В Україні різко зміняться ціни на "зимову" комуналку: що приготували "слуги народу" простим громадянам

Хотіла заощадити: навіть найближчі друзі висміяли молоду наречену за нестандартний вчинок

На Україну суне аномальна зима: синоптики стривожили прогнозом на грудень

Показати ще

100 г маргарину

1/2 склянки молока

100 мл рослинної олії

2 яйця

50 г твердого сиру

2,5 ч.л. розпушувача

1 ст.л. подрібненого базиліка

1 пакетик сухих дріжджів

дрібка солі

Приготування:

1. У велику миску висипаємо борошно, розпушувач і сіль. Додаємо рослинну олію, м'який маргарин, додаємо 1 збите яйце, добре перемішуємо.

2. Окремо з'єднуємо молоко та сухі дріжджі. Розмішуємо їх протягом 1-2 хвилин, виливаємо в борошняну масу. Замішуємо тісто. Залишаємо його на 1 годину для підйому.

3. Бринзу та твердий сир натираємо на великій тертці. Додаємо яйце та базилік, ретельно перемішуємо.


4. Нарізаємо тісто на невеликі прямокутники. Кладемо всередину кожної заготовки трохи начинки, формуємо пиріжки у формі вареників. Випікаємо їх у духовці за температури 180 °С до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з яблуками.