Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5-7

Інгредієнти:

  • 2-3 цибулини
  • 1 склянка борошна
  • 1/2 склянки кукурудзяного крохмалю
  • 1 яйце
  • 180 мл молока
  • 1/2 склянки панірувальних сухарів
  • 1/2 ч. л. сушеного часнику
  • 1/2 ч. л. петрушки
  • сіль за смаком

Популярні новини зараз

Головне за день середи, 8 квітня: українцям дадуть гроші після карантину, а Польща легалізувала заробітчан

Віра Брежнєва зі слізьми на очах повідомила невтішну новину: "Сподівалася до останнього"

Чому дешевшає долар і чи варто запасатися валютою — експерти відповіли на головні питання українців

Картопля у банці, як на маминій кухні — шикарний рецепт без сковорідок і горщиків

Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами дуже смачний рецепт колечок з лука, який відмінно підійде як закуска.
  2. Для початку приготуйте кляр. Для цього борошно змішайте з цукром, сіллю, кукурудзяним крохмалем, сушеним часником, сушеної петрушкою і добре перемішайте. Потім додайте молоко і яйце, добре перемішайте тісто за допомогою міксера або виделки.
  3. Після цього підготуйте цибуля: наріжте його великими кільцями шириною не більше сантиметра і розділіть, щоб її було зручно обсмажувати.
  4. Далі обваляйте цибулю спочатку в борошні, потім в клярі і в панірувальних сухарях.
  5. Обсмажте в розігрітому до 175-185 градусів фритюрі з усіх сторін протягом 2-3 хвилин. Готове блюдо викладіть на паперовий рушник. Хрусткі кольуа з лука готові, можна подавати. Приємного апетиту!