Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 5-7
Інгредієнти:
- 2-3 цибулини
- 1 склянка борошна
- 1/2 склянки кукурудзяного крохмалю
- 1 яйце
- 180 мл молока
- 1/2 склянки панірувальних сухарів
- 1/2 ч. л. сушеного часнику
- 1/2 ч. л. петрушки
- сіль за смаком
Популярні новини зараз
Еко-активістка, яка виїхала до Європи, звинуватила ЗСУ за "срачі" в окопах: "Це все сортується"
Янукович із "Квартал 95" Олександр Пікалов показав, у якому "спецназі" перебуває: "Патруль, десь під Києвом"
У Раді ухвалили закон про нові виплати чиновникам: до 800 тисяч особам з інвалідністю, а 1 млн - у разі загибелі
Частина воїнів ЗСУ може опинитися у в'язниці, але причина зрозуміла: пояснення адвоката
Показати ще
Приготування:
- Перед вами дуже смачний рецепт колечок з лука, який відмінно підійде як закуска.
- Для початку приготуйте кляр. Для цього борошно змішайте з цукром, сіллю, кукурудзяним крохмалем, сушеним часником, сушеної петрушкою і добре перемішайте. Потім додайте молоко і яйце, добре перемішайте тісто за допомогою міксера або виделки.
- Після цього підготуйте цибуля: наріжте його великими кільцями шириною не більше сантиметра і розділіть, щоб її було зручно обсмажувати.
- Далі обваляйте цибулю спочатку в борошні, потім в клярі і в панірувальних сухарях.
- Обсмажте в розігрітому до 175-185 градусів фритюрі з усіх сторін протягом 2-3 хвилин. Готове блюдо викладіть на паперовий рушник. Хрусткі кольуа з лука готові, можна подавати. Приємного апетиту!