Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • ¼ ч. л. цукру
  • сіль і чорний перець за смаком
  • 1 лавровий лист
  • борошно за смаком
  • 1 помідор
  • 3 солодких перцю
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 2 баклажана
  • 2 кабачка

Популярні новини зараз

"Це Різдво потрясе світ": чоловік стверджує, що прийшов з 2485 року, і попередив людство

Григорій Решетник з дружиною показали своє щастя: "Слюні течуть, а ти..."

В Україні знизять ціну на газ з 45 до 8 гривень, однак пощастить не всім: названо категорії

"Було нудно": жінка встановила дивний рекорд, переспавши з 919 чоловіками за 7.5 годин

Показати ще

Приготування:

  1. Пропонуємо вам приготувати смачний рецепт дієтичного рагу з баклажанами, який відмінно підійде всім, хто стежить за фігурою. Страва з баклажанами виходить дуже ситною і при цьому легкою і корисною для шлунка. Овочеве рагу з овочами з м'яса - це відмінний спосіб швидко зробити смачний вечерю або гарнір до м'яса, якщо ви вибрали тільки овочевий рецепт. Рагу можна приготувати з яловичиною, з овочів, з свининою, телятиною, куркою, картоплею, бужениною і тд. Різні рецепти овочевого рагу готуються по-різному. Ми пропонуємо вам простий покроковий рецепт з фото. Класичне рагу з овочами і м'ясом завжди буде до речі. У своєму рецепті ви можете обійтися без картоплі. Готуємо разом.
  2. Для приготування рагу з баклажанів нам знадобиться: борошно, лавровий лист, помідор, солодкий перець, цибуля, морква, баклажани, кабачки.
  3. В першу чергу баклажани очищаємо від шкірки, слід різати соломкою і злегка обсмажуємо на олії.
    Потім кабачки очищаємо, нарізаємо соломкою, окремо обсмажуємо на олії, додавши до них трохи борошна.
  4. Тепер ріпчасту цибулю нарізаємо соломкою, обсмажуємо на олії. Додаємо до нього дрібно нарізану моркву. Через 2 хвилини кладемо баклажани, кабачки, нарізаний соломкою болгарський перець (2 червоних і 1 жовтий) і дрібно нарізаний великий помідор або декілька менших.
  5. Всі разом перемішуємо, додаємо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Гасити рагу на слабкому вогні під кришкою. В кінці солимо за смаком, додаємо чверть чайної ложки цукру. Додаємо зелень за смаком.
  6. Рагу тушкуємо до готовності баклажана. Рецепт тушкованого рагу з овочами по домашньому готовий. Харчова цінність у нього дуже маленька, тому страва вважається пісне і підходить тим, хто стежить за фігурою. Приємного апетиту!