Сьогодні ми покажемо вам декілька цікавих способів різної складності як приготувати яйця пашот. Яйця пашот люблять всі, адже це швидко і дійсно смачно. Вибирайте спосіб, який найбільше до душі і приступайте.

У приготуванні яєць найголовніше - це час приготування. Адже в залежності від того яке яйце ви хочете по консистенції потрібно варити його від 1 до 15 хвилин. І кожна секунда на рахунку!

1."Яйце в кишені"

Для початку аркуш пергаменту 20х20 см змащуємо вершковим маслом і кладемо в неглибоку миску, зверху розбиваємо яйце і з'єднуємо пергаменту. Цей мішечок опускаємо в ледь киплячу воду на 3-5 хвилин, після чого дістаємо яйце з мішечка.

2. "Яйце в пакеті"

Великий пакет змащуємо зсередини вершковим маслом і розбиваємо в нього яйце. Стягаємо краю ракета гумкою. Варимо протягом 4 хвилин і 20 секунд, тримаючи пакет з яйцем так, щоб він не торкався дна.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

3. "Яйце в пашотнице"

Цей рецепт для любителів кухонних пристосувань.

Беремо пашотницу, змащуємо вершковим маслом, розбиваємо туди яйце, опускаємо в ледь киплячу воду і варимо 3,5 хвилини.

4. Просунутий спосіб

Кип'ятимо невелику кількість води, зменшуємо вогонь до мінімуму. Додаємо пару крапель оцту. Беремо невелике сито і розбиваємо в нього яйце, відціджуємо рідкий білок. Опускаємо яйце в киплячу воду і варимо 3,5 хвилин.

5. Високотехнологічний спосіб

У воду з температурою 64 градуси, яку підтримує спеціальний циркулятор опускаємо яйце. Дістаємо його через 50 хвилин і поміщаємо в холодну воду.