Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 500 г помідорів
  • 300 г болгарського перцю
  • 300 г свіжих огірків
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 100 мл оливкової олії
  • 1/2 лимона
  • сіль, перець і зелень за смаком

Для сухариків:

Популярні новини зараз

Українським пенсіонерам почали виплачувати щомісячну надбавку, ПФУ підрахував щасливчиків

Ані Лорак засвітила розкішні груди в сміливій сукні, Клеопатра відпочиває

Чому дешевшає долар і чи варто запасатися валютою — експерти відповіли на головні питання українців

П'яний львів'янин "закусив" пальцем жінки після весілля, копи прозріли

Показати ще
  • 1/2 батона 
  • 2 ст. л. оливкової олії

Приготування:

Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати традиційну іспанську страву - томатний суп гаспачо з сухариками. Такий свіжий супчик відмінно підійде у весняний сезон, він виходить дуже ситним і легким для шлунка. Спробуйте приготувати і ви точно не пошкодуєте. Такий рецепт також підходить всім, хто стежить за фігурою і хоче схуднути до літа, адже рецепт складається з овочів.

  1. Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: томати, огірок, батон, цибуля, часник, болгарський перець. Приступимо. 
  2. В саму першу чергу помідори і огірки миємо, очищаємо від шкірки, нарізаємо на тонкі шматочки.
  3. Після цього болгарський перець миємо, чистимо, разом з цибулею і часником, подрібнюємо.
  4. Овочі гарненько збиваємо в блендері. Додаємо лимонний сік і ще раз збиваємо.
  5. Потім солимо, перчимо, додаємо оливкову олію.
  6. Знову збиваємо все блендером і викладаємо в каструлю.
  7. Батон нарізаємо середніми кубиками, викладаємо в миску, поливаємо оливковою олією, посипаємо спеціями.
  8. Ставимо сухарі в розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин.
  9. Тепер ставимо гаспачо в холодильник на 2 години.
  10. Подаємо суп з подрібненою зеленню і сухариками. Можна подавати гарячим і холодним, виходить однаково смачно. Приємного апетиту!