Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

  • 300 г сиру
  • 1 ст. л. меду
  • 50 мл молока
  • 100 г чорного шоколаду
  • 3 полуниці (замороженої)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Приготування:

Перед вами швидкий і дуже простий рецепт всім відомих глазурованих сирків. Домашні сирки виходять набагато корисніше, смачніше і ситніше тих що продають у магазинах. Спробуйте приготувати цей рецепт, і ви точно не пошкодуєте.

  1. Беремо чорний шоколад розтоплюємо його.
  2. Силіконові формочки змащуємо тонким шаром розтопленого шоколаду. Ставимо в морозилку, потім ще раз змащуємо - і знову в морозилку.
  3. Сир змішуємо з медом або іншим замінником цукру. Збиваємо блендером до кремообразної консистенції, якщо вийшло занадто густо, додаємо трохи молока.
  4. Додаємо трохи кокосової стружки, добре все перемішуємо.
  5. Дістаємо формочки з морозилки, наповнюємо їх сирною масою, в центр кладемо полуницю. Повністю наповнюємо форму і відправляємо в морозилку ще на 20 хвилин. Коли сирки затвердіють, покриваємо їх зверху ще шоколадом. Знову ставимо в морозилку.
  6. Після цього дістаємо і акуратно виймаємо готовий десерт з форми.