Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 15-20 шт

Інгредієнти:

  • 250 г готового листкового тіста
  • 2 ст. л. молока
  • 100 г коричневого цукру

Популярні новини зараз
Підкорює джунглі та розкішні яхти: син мера Коломиї Олег Станіславський пішов стопами Тищенка та втік на Балі Тіна Кароль змусила Олену Зеленську ревнувати та пишатися одночасно: "Він не залишив" Березневий парад планет принесе українцям спад сил, депресію та дратівливість: коли чекати Частина воїнів ЗСУ може опинитися у в'язниці, але причина зрозуміла: пояснення адвоката
Показати ще

Приготування:

Для приготування дуже смачного печива нам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів: готове листкове тісто, молоко і коричневий цукор. Приступимо.

В першу чергу на присипаному борошном столі ми розгортаємо листкове тісто в тонкий пласт.

Тепер змащуємо тісто молоком. Зверху щедро присипаємо коричневим цукром або пудрою.

Після цього від нижнього і верхнього краю звертаємо тісто до середини (подвійним рулетом).

Тепер кладемо рулет в холодильник приблизно на 60 хвилин.

Далі витягуємо тісто з холодильника і нарізаємо його гострим ножем на печиво.

Розкладаємо їх на деко, застелене папером для випічки.

Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці приблизно 30 хвилин, температура - 200 градусів. Смачного!