Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 2 склянки води
  • 1 пакетик дріжджів
  • 700 г борошна
  • 1 ст. л. цукру
  • 1/3 склянки рослинного масла
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1 цибулина
  • 1 упаковка шпинату 

Популярні новини зараз

Найкращі анекдоти на понеділок 9 грудня: сміх дозволить перетворити робочий день на свято

Колишня Козловського Раміна прийшла на вечірку у "голому" вбранні: "Сукня на мільйон"

Українцям підказали, як отримувати субсидії без порушень: варто знати кожному

На Україну суне аномальна зима: синоптики стривожили прогнозом на грудень

Показати ще

Приготування:

  1. Вміст пакетика з дріжджами висипаємо в каструльку, додаємо півсклянки теплої води і 1 чайну ложку цукру.
  2. Ретельно перемішуємо і залишаємо на деякий час. Потім виливаємо в суміш, що залишилася воду, олію, висипаємо цукор і додаємо дрібку солі. Знову ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси. Залишилося тільки додати борошно. Тісто для пирога зі шпинатом потрібно добре вимісити, після чого поставити в тепле місце не менш ніж на годину.
  3. Очищаємо цибулю від лушпиння і добре промиваємо під проточною водою. Подрібнюємо на маленькі кубики.
  4. На сковорідку виливаємо невелику кількість рослинної олії (близько 70 мл), викладаємо цибулю і підсмажуємо. Далі додаємо шпинат і готуємо начинку до тих пір, поки рідина повністю не випарується, а шпинат не зменшиться в обсязі. Не забувайте час від часу помішувати.
  5. В кінці приготування солимо і перчимо начинку для пирога по смаку. Добре перемішуємо і вимикаємо вогонь.
  6. Тісто розділяємо на дві рівні частини і розкочуємо. Перед випіканням форму треба вистелити папером. Тепер викладаємо на неї частину тіста. Додаємо начинку. Накриваємо пиріг другим розкатаним колом тіста і з'єднуємо пальцями.
  7. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. Через 40 хвилин дістаємо. Смачного!