Час підготовки: менше 30 хвилин

приготування: 90 хв

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 100 г гарбуза
  • 2 яблука
  • 2 ст. л. манної крупи
  • 2 яйця
  • 1 склянку молока
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. вершкового масла

Популярні новини зараз
"Скільки коштує совість?": Маша Єфросиніна поділилася історією 14-річної українки, яку безкарно зґвалтували однолітки В Україні хочуть повернути навчання у школах двома мовами, але є нюанс: "Профільний предмет буде обов'язково" Важкі випробування, а потім перемога: астролог розповів про складні часи для українців Рішення прийнято – в Україні злетить тариф на електроенергію з 1 квітня 2023 року
Показати ще

Приготування:

  1. Пудинг з гарбуза - це смачний і корисний десерт, який не зашкодить вашій фігурі. Їжте смачно і худніть. Таке блюдо можна приготувати всього за кілька простих кроків, а подавати так, як душа забажає.
  2. Для приготування смачного пудингу з гарбуза нам знадобляться прості доступні інгредієнти: гарбуз, яблука, манна крупа, яйця, молоко, трохи цукру і вершкове масло. Присупим.
  3. В першу чергу гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо її на невеликі шматочки. Далі заливаємо гарбуз молоком і тушкуємо на плиті в каструлі до напівготовності.
  4. Потім додаємо терті на крупній тертці яблука, поступово всипаючи манну крупу і постійно перемішуючи масу на маленькому вогні щоб уникнути утворення грудочок.
  5. Після цього вимикаємо вогонь і даємо пудингу трохи охолонути. Коли маса охолоне, додаємо збиті яйця до піни і 1 ст. ложку вершкового масла, добре все перемішуємо і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку випікатися протягом приблизно 30 хвилин. Подаємо в десертній посуді або чашках, теплим або холодним. Приємного апетиту!