Час підготовки: менше 30 хвилин

 приготування: 90 хв

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 100 г гарбуза
  • 2 яблука
  • 2 ст. л. манної крупи
  • 2 яйця
  • 1 склянку молока
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. вершкового масла

Популярні новини зараз

У мережі показали перший "Гелік", яким був Mercedes Geländewagen раніше

Курс валют на 9 квітня – долар розлютився на гривню, українці опустили голови

У Сільпо показали справжню героїню карантину - супершвидкість, оптимізм і впевненість

Як приготувати м'ясо в кисло-солодкому соусі, в домашніх умовах — записуємо і експериментуємо

Показати ще

Приготування:

  1. Пудинг з гарбуза - це смачний і корисний десерт, який не зашкодить вашій фігурі. Їжте смачно і худніть. Таке блюдо можна приготувати всього за кілька простих кроків, а подавати так, як душа забажає.
  2. Для приготування смачного пудингу з гарбуза нам знадобляться прості доступні інгредієнти: гарбуз, яблука, манна крупа, яйця, молоко, трохи цукру і вершкове масло. Присупим.
  3. В першу чергу гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо її на невеликі шматочки. Далі заливаємо гарбуз молоком і тушкуємо на плиті в каструлі до напівготовності.
  4. Потім додаємо терті на крупній тертці яблука, поступово всипаючи манну крупу і постійно перемішуючи масу на маленькому вогні щоб уникнути утворення грудочок.
  5. Після цього вимикаємо вогонь і даємо пудингу трохи охолонути. Коли маса охолоне, додаємо збиті яйця до піни і 1 ст. ложку вершкового масла, добре все  перемішуємо і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку випікатися протягом приблизно 30 хвилин. Подаємо в десертній посуді або чашках, теплим або холодним. Приємного апетиту!