Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4 - 5

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих крилець
  • 250 мл темного пива
  • 1 ч. л. червоного меленого перцю
  • 1 ч. л. приправи до м'яса
  • 1/2 ч. л. солі
  • соєвий соус за смаком

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Приготування:

Рецепти з курячими крильцями неймовірно різноманітні і відомі, мабуть, в кожному домі. Ми пропонуємо вам приготувати курячі крильця в пиві з додаванням перцю і соєвого соусу. Такий рецепт точно сподобається багатьом, а готувати його дуже просто. Подавати крильця можна як закуску, або як основну страву з картоплею, рисом або кускусом.

  1. Для того щоб приготувати крильця в пиві нам знадобляться: курячі крильця, темне пиво, червоний мелений перець, спеції на ваш смак, а так само соєвий соус. Приступимо.
  2. В першу чергу курячі крила добре миємо й ділимо на 3 частини. Найменшу частину крила відправляємо в морозилку (щоб потім приготувати бульйон), а дві інші підійдуть для нашої страви.
  3. Тепер крила необхідно просушити, для цього викладаємо їх на паперові рушники і витираємо зайву вологу.
  4. Потім посипаємо крила сіллю. Далі посипаємо чорним і червоним меленим перцем. А потім вже приправою для смаження м'яса. Можна також додати інші приправи на ваш смак.
  5. Після цього перекладаємо курячі крила в чашу мультиварки і заливаємо їх пивом. Воно повинно покрити м'ясо тільки на 2/3 і не більше.
  6. Закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим "Плов" і час - 1 година.
  7. За 10 хвилин до сигналу акуратно перемішуємо крила і пивний соус.
  8. Готові курячі крила можна подавати з будь-яким гарніром або як смачну закуску. Приємного апетиту!