Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 2 свіжозаморожених скумбрії
  • 150 г печериць
  • 80 г твердого сиру
  • 2 зубчики часнику
  • сіль і перець за смаком
  • масло для смаження

Популярні новини зараз

Надя Дорофєєва пікантного оголилася, не посоромившись Позитива: "Буду сумувати"

Піраміда Хеопса розкрила таємну кімнату, навіть Гаррі Поттер туди не пішов би: неймовірні кадри

Чоловік Асмус Харламов показав відверте відео 18+, де Брежнєва розсунула ноги: "Ого, який баклажан"

Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям: "Це бісить!"

Показати ще

Приготування:

Рулети з скумбрії - це відмінна ідея закуски, яка підійде до будь-якого приводу. Подавати таку страву можна і самостійно, і як доповнення до салатів і різних гарнірів. Для приготування рулетиків нам знадобляться: філе скумбрії, гриби, перець і сіль, твердий сир і часник. У якості начинки ви можете використовувати і інші інгредієнти за вашим смаком. Приступимо.

  1. Для початку ми добре промиваємо рибу під проточною водою, а потім обтираем паперовим рушником.
  2. Для приготування рулетів краще підходить скумбрія невеликих розмірів. Можна використовувати свіжу або морожену. 
  3. Тепер розрізаємо кожну рибину по хребту і акуратно знімаємо філе з кожного боку хребта скумбрії.
  4. Біля хвоста відрізаємо філе ножем. Плавці теж відрізаємо разом з кістками з допомогою ножа.
  5. Якщо у риби залишаться кістки виймаємо їх руками. До цього кроку потрібно підійти з особливою ретельністю, адже в рибі не повинно залишитися кісток в цілях безпеки.
  6. Готове філе скумбрії солимо.
  7. Після цього свіжі гриби натираємо на крупній тертці і смажимо спочатку на сухій сковорідці а потім коли випарується волога, додаємо трохи олії і печемо ще протягом  3-5 хвилин.
  8. Твердий сир натираємо на крупній тертці.
  9. Тепер змішуємо разом обсмажені гриби і тертий сир, додаємо видавлений через прес часник.
  10. Солимо і перчимо начинку, її добре перемішуємо.
  11. Далі кладемо філе скумбрії шкіркою вниз, а зверху викладаємо начинку. Близько біля голови начинку не кладемо, щоб вона не випадала при загортанні в рулет.
  12. Починаємо скручувати наш рулет з хвоста, так згорнути потрібно 4 рулету.
  13. Форму для запікання змащуємо маслом і ставимо запікатися в розігріту духовку до 180 градусів. Запікаємо рулети протягом приблизно 25 хвилин, потім виймаємо і залишаємо трохи охолонути. Після цього рибні рулетики з грибами можна подавати. Приємного апетиту!