Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 7

Інгредієнти:

  • 1 філе оселедця
  • 7 скибочок білого хліба
  • 2 яйця
  • 1/2 пучка петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • майонез за смаком
  • сіль і перець за смаком
  • рослинне масло за смаком
  • маслини за смаком

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Приготування:

Цей простий рецепт бутербродів займе всього кілька хвилин вашого часу, але чудово доповнить будь-який стіл. Ось що нам знадобиться для приготування грінок з яйцем і оселедцем: хліб, яйця, філе оселедця, часник, зелень і майонез. Приступимо.

  1. В першу чергу ставимо сковороду на вогонь, наливаємо в неї трохи рослинної олії, розігріваємо, викладаємо хліб, обсмажуємо його з двох сторін, а потім натираємо кожен шматочок зубчиком часнику.
  2. Після цього яйця натираємо на крупній тертці і змішуємо з дрібно нарізаною петрушкою, майонезом, сіллю і перцем.
  3. Готове філе оселедця нарізаємо невеликими шматочками, маслини розрізаємо навпіл.
  4. Далі на одну сторону грінки викладаємо невелику кількість яєчної суміші, потім шматочок оселедця і маслини, відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!