Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 250 г маргарину
  • 4 ст. л. сметани
  • 500 г борошна
  • 1 пакетик розпушувача
  • 1 склянка маку
  • 1 ст. л. крохмалю
  • 0,5 л молока
  • 200 г вершкового масла
  • 2 склянки цукру
  • 9 яєчних жовтків

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Приготування:

В цей раз ми пропонуємо вам приготувати дуже смачні пиріжки з вишнею з особливим смачним тістом і вишневою начинкою з маком. Ця страва відмінно підійде на всі випадки життя ви зможете подавати пиріжки як на кожен день до чаю, так і на святковий стіл. Для того щоб приготувати пиріжки з вишнею в духовці нам знадобляться: яйця, борошно, розпушувач, вишня, мак, сметана, маргарин і цукор.

  1. Для того щоб приготувати тісто 1 склянку цукру розтираємо з 9 жовтками, додаємо 250 г розтопленого маргарину, 4 ст. л. сметани і суміш 400 г борошна 1 пакетик розпушувача. Тепер отримане тісто ділимо на 4 частини і розкачуємо коржі.
  2. Один корж з коржів запікаємо без начинки. Потім ще два випікаємо з вишневим прошарком, для чого на тісто викладаємо вишні і заливаємо збитими з цукром білками. Останній корж доповнюємо маковою начинкою (1 стакан відвареного маку перемолоти і змішати з 1 ст. л. крохмалю) і заливаємо збитими білками.
  3. Далі з отриманих коржів і заварного крему (0,5 л молока, 1 скл. цукру, 3 ст. л. борошна, 1 яйце, 200 г вершкового масла) збираємо пиріжок з вишнею (шар з вишнями, шар з маком, шар з вишнями і порожній корж) і даємо йому добре просочитися. Приємного апетиту!