Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4-5

Інгредієнти:

  • 3-4 л води
  • 600 г свинини
  • 5 шт. картоплі середнього розміру
  • капуста за смаком
  • 300-400 г заморожених овочів
  • 1 велика цибулина
  • 1 велика морква
  • 1 буряк середнього розміру
  • 1 - 1,5 склянки томатного соку
  • спеції за смаком
  • сіль за смаком
  • рослинне масло для смаження

Популярні новини зараз

Леся Нікітюк жорстко відповіла на докір про неголені ноги: "Задеріть спідницю і розглядайте"

Чоловік "ожив" на своєму власному похованні: ледь не засипали землею

Землю накриє потужна магнітна буря, гіпертонікам приготуватися: "У три хвилі"

Маленький син Олі Цибульської перетворився на Елвіса Преслі: крутiший за Дзідзьо

Показати ще

Приготування:

Борщ - традиційна страва української кухні, яку люблять у всьому світі. Домашній борщ це не тільки неперевершений смак, але і користь для вашого організму. Також це ідеальне блюдо для обіду, адже він дуже ситний і наваристий. Ми пропонуємо вам приготувати "прискорений" варіант борщу в мультиварці. Такий рецепт - це чудова альтернатива тим, хто не має багато часу, але все ж хоче порадувати рідних смачним борщем. Готуємо класичний рецепт борщу. До речі ви можете замінити свинину курятиною. Курка зробить страву більш дієтичним і зварити його можна буде швидше. Гарячий український борщ з буряком - це рецепт простої і смачної страви.

  1. Для цього рецепту нам знадобляться: картопля, буряк, м'ясо, морква, цибуля, томатний сік, зелень і спеції. Починаємо.
  2. Спочатку готуємо бульйон. Для цього ми опускаємо м'ясо у воду і залишаємо варитися до готовності протягом півтора-двох годин, не забуваючи час від часу знімати пінку.
  3. Поки вариться м'ясо, можна приступити до приготування засмажки.
  4. Дрібно нарізаємо цибулю, натираємо на крупній тертці буряк і моркву.
  5. Для цього спочатку на розігріту сковороду висипаємо дрібно нарізану цибулю, моркву і буряк, просмажуючи їх до "скляного" стану.
  6. Висипаємо отриману зажарку в каструлю до бульйону.
  7. Тепер нарізаємо попередньо очищену картоплю кубиками або соломкою середніх розмірів і також додаємо в бульйон із засмажкою.
  8. Те ж саме повторюємо з овочами і капустою, змішуючи все в мультиварці.
  9. В останню чергу додаємо спеції, включаємо мультиварку на режим «Суп» на 20–30 хвилин. Приємного апетиту!
  10. Не забувайте, що з давніх часів вважається, що найсмачніший борщ - це борщ зі сметаною і свіжою зеленню на другий день.