Час підготовки: 10-20 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

  • 200 г темного шоколаду
  • 150 г жирної сметани
  • 25 г вершкового масла
  • 50 г какао-порошку
  • кокосова стружка за смаком (або будь-які інші посипання на ваш смак)
  • 2 ст. л. рому
  • горіхи за смаком

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Приготування:

  1. Для того, щоб приготувати шоколадні вершково-трюфельні цукерки в миску шоколад ламаємо дрібними шматочками. Далі на повільному вогні доводимо до кипіння суміш жирної сметани, масла і рома, весь час помішуючи ложкою. Далі додаємо її в миску з шоколадом.
  2. все гарненько Розмішуємо і ставимо ганаш в холодильник.
  3. Через кілька годин дістаємо нашу шоколадну суміш і робимо з неї невеликі кульки. Щоб було легше, можна використовувати ложку.
  4. Тепер кульки занурюємо в какао, горіхи, какосовую стружку та інші присипки на ваш смак. Після приготування десерт зберігаємо в холодильнику.
  5. Шоколадні трюфелі можуть служити вам в якості окремого десерту у вигляді цукерок, так і доповнювати інші. Наприклад, ви можете використовувати трюфельні цукерки як прикраса для тортів.